For the love of words, what is love?

by

Picture 1

Inspired by the blog “The Hugh Grant Squid test” (se my previous post Words of wisdom) I did my own definition of love for this guy I had a crush on a while ago. He actually dumped me just shortly after thank you very much, so don’t try this at home!

Der er flere former for kærlighed. Den mest simple er kærligheden til f.eks. leverpostej, gamle LP’er og ting der glimter. På niveauet over ligger kærlighed til folk, som man typisk holder jul med, da de har bidraget til ens genetiske materiale. Det sidste niveau af kærlighed er til mennesker, som man ikke altid har kendt, men har mødt og tænkt – hvis jeg havde 2 stykker kage, ville jeg give ham/hende det største. Selvom man efter nogle år ofte ender med at tage det største stykke alligevel.
Ordet kærlighed bliver tit brugt i andre sammenhænge, hvor det får en negativ klang. Som f.eks. kærlighedsproblemer, kærlighedskvaler og Kald det kærlighed. Det er fordi, at kærligheden ikke er let.

Mange tror fejlagtigt, at kærlighed er lige som at lære at cykel. Når først du har lært det, kan du resten af livet. Men med kærligheden vælter man ofte, bedst som man tror, at nu kører det. Siden Adam og Eva var faste gæster i Edens Have (det vi i dag kender som Roskilde Festival), har folk efterlyst en form for kærligheds støttehjul, men forskere har endnu ikke fundet nogle, der virker. Derfor anbefales det at vogte sig for kvaksalvere i bog-, terapi- og chokoladeindustrien.

Man kan kaste sin kærlighed på nogen, men det betyder ikke, at de griber den. Man skal ofte gøre opmærksom på, at der er noget at gribe, og denne proces trækker typisk i langdrag. Sidenhen skal man sammen finde spillereglerne og afgøre, om det er ok at tyre og kaste f.eks. både over- og underhånd.

Det er almen anerkendt, at man kun kan have held i enten kærlighed eller spil. Aldrig begge dele. Derfor anbefales det at stoppe med at spille lotto, hvis man vurderer, at man har fundet den store kærlighed.

I krig og kærlighed gælder alle kneb. Ikke mange ved, at også alle knob gælder. F.eks. brugte vikingerne ofte råbåndsknob, flagknob og pælestik til at fastholde den person eller ting, som de havde kærlighed til.
Man skal passe godt på kærlighed, når man har fundet den. Evt. i en lille æske foret med rødt velour. Det vigtigste er, at den ikke opbevares på køl.

For those of you not familiar with the Danish language, I’ll let Haddaway do the talking:

Tags:

2 Responses to “For the love of words, what is love?”

  1. Tenna Says:

    Fantastiske ord. Gav mig et smil på læben. Håber at det er okay at jeg citerede dig på min facebook.

  2. Line Maria Says:

    Orv, tusind tak! Herligt at blive citeret – spread the word about love! :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: